Νίκη του Ανδριακού στην Τήνο

Επικράτησε εύκολα 2-0 του ΠΑΣ

 

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κ16 του Ανδριακού το απόγευμα της Κυριακής στην Τήνο, καθώς επιβλήθηκε του τοπικού ΠΑΣ με σκορ 2-0. Οι Ανδριώτες κυριάρχησαν από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους να απειλήσουν πριν ελαχίστων περιπτώσεων. Η ομάδα του Μίλτου Χαλά παρατάχθηκε με σύστημα 4-5-1, πήρε νωρίς το κέντρο, έπαιξε καλό και στρωτό ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες και ουσιαστικά πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση.

Το σκορ άνοιξε ο Σκανδάλης με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 25’ στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας των Τηνιακών. Μετά το προβάδισμα οι γηπεδούχοι κάτι προσπάθησαν να κάνουν, όμως η καλά οργανωμένη άμυνα του Ανδριακού και η σωστή πίεση από τα χαφ, δεν επέτρεψαν να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Σβουρένου.

Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με ένα εκπληκτικό σουτ του Λόζα στο 65’ διαμόρφωσαν το τελικό 2-0. Ο ΠΑΣ Τήνου έφθασε μια φορά κοντά στο γκολ, όταν στο 85’ ύστερα από εκτέλεση έμμεσου φάουλ, ο Βελαλόπουλος σούταρε συρτά, όμως απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Σβουρένος.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Βελλόπουλος): Χύσα, Λούβαρης, Ψαραδέλης, Καλαμάρας, Σουράνης, Βιδάλης, Κομεσσάριος, Γιαννόπουλος (51’ Τσελεμέγκος), Δογορίτης (56’ Μισέντος), Βελλαλόπουλος, Κάτσα.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Χαλάς): Σβουρένος, Καλαδάμης (60’ Αράπι Α.), Βίλα, Ρέγκλης, Τουρχάνι, Ρούτσι, Σκανδάλης, Λόζα (70΄ Δήμα), Τσέλα, Αράπι Ρ., Μωράκης.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!