Η Ένωση Ανδρίων βράβευσε τον Ανδριακό

Μεγάλη τιμή για το σύλλογο μας

 

Βραβεύτηκε και τιμήθηκε ο Ανδριακός από την Ένωση Ανδρίων στην ετήσια κοπή της πίτας της, που έγινε στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου. Ο σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Γιάννη Μήλα, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο για την προσφορά και το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Ανδριακός στο νησί μας.

Τα τελευταία χρόνια ο πρόεδρος και το Δ.Σ. κατάφεραν και ένωσαν αθλητικά την Άνδρο, με αποτέλεσμα στα τμήματα ποδοσφαίρου και στίβου να αθλούνται περίπου διακόσια παιδιά από Χώρα, Μπατσί, Γαύριο και Κόρθι. Η βράβευση αυτή αποτελεί τεράστια ηθική ικανοποίηση για τον Κύριο Μήλα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. , καθώς με αυταπάρνηση και πολύ μεράκι είδαν το όραμά τους για την ένωση του νησιού να γίνεται πραγματικότητα.

Το γεγονός ότι ο Ανδριακός τιμήθηκε παρουσία κυβερνητικών στελεχών, βουλευτών και επισήμων, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία για ένα ερασιτεχνικό σωματείο που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον εθελοντισμό των μελών του.

Στην κοπή της πίτας της Ένωσης Ανδρίων παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος, ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος, οι βουλευτές Νικήτας Κακλαμάνης που έχει καταγωγή από την Άνδρο, Γιάννης Βρούτσης, Φίλιππος Φόρτωμας, Νίκος Συρμαλένιος και Κατερίνα Μονογιού, ο Ανδριώτης γερουσιαστής της πολιτείας Rhode Island των ΗΠΑ Λεωνίδας Ραπτάκης, ο Δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης, ο πρώην Δήμαρχος Θεοδόσης Σουσούδης, δημοτικοί σύμβουλοι, διάφοροι άλλοι επίσημοι και οι ιδιοκτήτες της GOLDEN STAR FERRIES Γιώργος και Δημήτρης Στεφάνου, οι οποίοι έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον Ανδριακό χορηγώντας δωρεάν εισιτήρια για τις μετακινήσεις αθλητών και προπονητών.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!