Η τύχη του γύρισε την πλάτη

Έχασε 2-1 ο Ανδριακός από τον ΠΑΣ Τήνου

 

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Ανδριακός στο Μπατσί από τον ΠΑΣ Τήνου, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της περιόδου. Το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα που στο μεγαλύτερο μέρος του διεξήχθη υπό βροχή, καθώς οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο, είχαν ευκαιρίες, αλλά στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι, ενώ βρέθηκαν απέναντι σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι στη μοναδική επίσκεψη τους στα αντίπαλα καρέ ευτύχησαν να προηγηθούν, με αποτέλεσμα το ματς να γυρίσει τούμπα από πλευράς ψυχολογίας μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ο Ανδριακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1’ έφθασε κοντά στο γκολ, όταν σούταρε ο Ψαριανός μέσα από την περιοχή όμως έσωσε ο γκολκίπερ της Τήνου Απέργης. Στο 8’ ο Κουρέτα από καλή θέση έπιασε ωραίο σουτ, όμως πάλι «καθάρισε» ο Απέργης, ενώ το ίδιο συνέβη στο αμέσως επόμενο λεπτό με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Στο 22’ σε μια λανθασμένη απόκρουση της άμυνας του Ανδριακού, η μπάλα κατέληξε στον Ζαλώνη, ο οποίος με συρτό σουτ έξω από περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπουτσή και κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου κράτησαν την μπάλα, όμως δεν είχαν καθαρό μυαλό και δεν κατάφεραν να απειλήσουν.

Ίδιο σκηνικό και στο β’ ημίχρονο

 

Ο Ανδριακός μπήκε αποφασιστικά και στο 50’ πλησίασε το γκολ, όταν ο Κιουράι με εντυπωσιακή ενέργεια από αριστερά αντί να σουτάρει προτίμησε να στρώσει στον Γ. Ζαννάκη που πλάσαρε υπό πίεση άουτ. Στο 60’ οι Τηνιακοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Αγγελή. Στη συνέχεια ο τεχνικός της Άνδρου Δήμος Μαγουλάς άλλαξε τακτική και από το 4-3-3 γύρισε την ομάδα σε 3-5-2, θέλοντας να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στην αντίπαλη ομάδα. Στο 72’ σουτ του Κυρακίδη απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Καρδαμίτσης. Στο επόμενο λεπτό εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μήλα, απέκρουσε εντυπωσιακά στο δεξί παραθυράκι ο Απέργης. Στο 75’ επιτέλους ο Ανδριακός κατάφερε και σκόραρε με πέναλτι του Β. Ζαννάκη, ένα γκολ που σίγουρα άξιζε να πετύχει.

Μετά το γκολ ο προπονητής άλλαξε και πάλι το σύστημα, αυτή τη φορά σε 4-4-2, θέλοντας να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση. Οι Τηνιακοί μέχρι το τέλος του αγώνα προσπάθησαν και τελικά κατάφεραν να διατηρήσουν τα κεκτημένα, πετυχαίνοντας μια μάλλον ανέλπιστη νίκη. Πάντως έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς η ισοπαλία θα ήταν ίσως το δικαιότερο αποτέλεσμα, καθώς σίγουρα ο Ανδριακός δεν άξιζε να χάσει.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣαγουλάς): Παπουτσής, Βολίκας (52’ Ρούτσι), Ψαριανός, Τηνιακός, Τσάμης, Ζαννάκης Β., Κιουράι, Κρίτης, Μήλας, Ζαννάκης Γ. (63’ Κουρέτα Α., 78’ Γαρύφαλλος), Κουρέτα Ντ. (52’ Κυριακίδης).

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Μάλλιος): Απέργης, Γιαννακόπουλος, Καρδαμίτσης, Κελάδίτης, Αρμακόλλας, Μουσάι, Γιαγανέλης (69’ Κομμεσσάριος), Αγγελής, Μυλωνάς, Ζαλώνης, Κάτσα (92’ Βιδάλης).

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!