Σώθηκε στις καθυστερήσεις η Κ16

Ισοφάρισε 2-2 ο Σκανδάλης το Νέο Α.Ο. Σύρου

 

Άτυχη στάθηκε η Κ16 του Ανδριακού το Σάββατο το απόγευμα στο Μπατσί στο ισόπαλο 2-2 παιχνίδι με το Νέο Α.Ο. Σύρου. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ και κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα στις καθυστερήσεις με γκολ του Σκανδάλη, ενώ αγωνίζονταν με δέκα από το 76’ λόγω αποβολής του Ρέγκλη με δεύτερη κίτρινη.

Οι παίκτες του Μίλτου Χαλά αγωνίστηκαν με πείσμα και αυταπάρνηση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, διατήρησαν την κατοχή της μπάλας, όμως έχασαν αρκετές ευκαιρίες, καθώς βρέθηκαν απέναντι και σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, που με την απόδοση του έσωσε τους Συριανούς.

Ο Ανδριακός στο 9’ με τον Ρενάτο Αράπι έφθασε κοντά στο γκολ, όμως έσωσε ο γκολκίπερ των αντιπάλων Κ. Καπέλλας. Στο 20’ κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Ρέγκλη ύστερα από κακή συνεννόηση με τον τερματοφύλακα Σβουρένο.

Στη συνέχεια οι Ανδριώτες «πάτησαν» τους αντιπάλους τους έχοντας δοκάρι με τον Μωράκη (24’) και ευκαιρία με τον ίδιο τρία λεπτά αργότερα, αλλά και με τον Σκανδάλη στο 34’. Στο επόμενο λεπτό ο Ανδριακός ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Σκανδάλη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και δημιουργία αναταραχής στην άμυνα της Σύρου. Η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 39’ η Σύρος έκανε το 2-1 με πλασέ του Ξανθάκη εκμεταλλευόμενη αμυντικά λάθη.

 

Υπεροχή και στο Β’ ημίχρονο

 

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άσκησαν ασφυκτική πίεση είχαν δύο πολύ καλές φάσεις με τους Σκανδάλη (54’) και Λόζα (60’), όπου ισάριθμες φορές «καθάρισε» ο Συριανός τερματοφύλακας. Σε όλο αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά στο γκολ στο 71’ με τον Ξανθάκη, όταν από καλή θέση σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ανδριακός στο β’ μέρος είχε με τον έλεγχο, όμως δεν έπαιξε το ίδιο καλά όπως στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως λόγω ψυχολογίας. Ωστόσο έδειξε αντανακλαστικά όταν έμεινε με δέκα και κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις. Μετά την ισοφάριση πίεσε με όλες του τις δυνάμεις και είχε μια καλή ευκαιρία στο 83’, όταν φάουλ του Σκανδάλη απέκρουσε ο Συριανός «πορτιέρο» σώζοντας την ομάδα του.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ: Σβουρένος (41’ Μουστάκας), Καλαδάμης, Βίλα, Ρέγκλης, Ρούτσι, Μπρεσάνι, Σκανδάλης, Λόζα, Τσέλα, Αράπι, Μωράκης.

ΣΥΡΟΣ: Καπέλλας Κ, Ξανθάκης (40’ Βασιλειάδης), Τάνταλος, Αρβανίτης, Μαραγκός, Καπέλλας Ε., Συκούτρας, Ξενικάκης, Ψαρρός, Χατζαντώνης, Αρκάς.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!