Ποδοσφαιρική γιορτή στο Μπατσί

Οι δύο ομάδες της Κ12 προσέφεραν γκολ και θέαμα

 

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασαν το Σάββατο στο Μπατσί τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ12. Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ανδριακό 1 και τον Ανδριακό 2 είχε μεν επίσημο χαρακτήρα γιατί μετράει για το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, όμως ουσιαστικά ήταν ένα φιλικό ματς μεταξύ συμπαικτών και φίλων. Άλλωστε οι κοινές προπονήσεις σε  Μπατσί και της Χώρα που πραγματοποιεί ο προπονητής μας Δήμος Μαγουλάς, συνετέλεσαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη δυνατής φιλίας μεταξύ των παιδιών μας.

Το αποτέλεσμα του αγώνα (7-2) υπέρ του Ανδριακού 1, σαφώς και περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς ουσιαστικά έγινε ένα οικογενειακό διπλό μεταξύ ποδοσφαιριστών της ίδιας ομάδας. Όλοι είμαστε Ανδριακός, ανεξάρτητα εάν οι παίκτες έχουν χωριστεί σε δύο τμήματα. Και αυτό έγινε από την αρχή της περιόδου γιατί τα παιδιά που έχουν εγγραφεί είναι πολλά, 34 τον αριθμό, και όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι δυνατόν να παίζουν όλοι σε μία ομάδα.

 

.

 

Τα γκολ πέτυχαν οι Μήλας (2), Νικόπουλος, Ζερβός (2), Μερντάνι, Μπινιάκου, Γκιόκα και Αγκάσι, ενώ από ένα δοκάρι είχαν οι Καραμπεσίνης και Γκιόκα.

Με τον Ανδριακό 1 αγωνίστηκαν οι: Μεσογίτης, Ψαρρός, Μπακέλας, Μερντάνι, Καραμπεσίνης, Τσορτανίδης, Νικόπουλος, Ζερβός, Μήλας, Λιόκαρης, Μπινιάκου, Κρούσης, Σολάκου, Μούτσι, Κασιδώνης, Κατσιώτης.

Με τον Ανδριακό 2 έπαιξαν οι: Κοκκινάκης, Σέμπι, Λουσνάρι, Αγκάσι, Κάγιο, Περίκου, Σταμάτης, Δράκος, Γκιόκα, Έρι, Ιορντάν, Μαλταμπές, Φραδέλος.

 

https://www.facebook.com/messenger_media/?attachment_id=1851619018539100&message_id=mid.%24cAAAAAHQcKKaL4dZvPGFsJD1mMwSW&thread_id=1160206591

 

 

 

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!