Νίκη και ήττα στην Τήνο

Ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο τα παιδιά της Κ12

 

Μία νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των δύο τμημάτων του Ανδριακού της Κ12 στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΣ Τήνου το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Ανδριακός – 1 επιβλήθηκε 4-1, ενώ ο Ανδριακός – 2 έχασε με 6-0. Έγιναν δύο ωραία παιχνίδια, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα ευχαριστήθηκαν.

 

ΠΑΣ Τήνου – Ανδριακός1 1-4

 

Παρά το γεγονός ότι οι Τηνιακοί προηγήθηκαν στην αρχή του αγώνα με τον Βιδάλη σε μια τυχερή φάση, τα Ανδριωτάκια του Δήμου Μαγουλά δεν πτοήθηκαν. Δεν έχασαν το κουράγιο τους και παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν εκτός έδρας κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι με γκολ των Γκιόκα και Μήλα και το ημίχρονο στη λήξη του τους βρήκε να προηγούνται με 2-1. Στη συνέχεια κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα πάλι με τους ίδιους σκόρερ. Η νίκη αυτή ήταν έκτη σε επτά παιχνίδια και πλέον η ομάδα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το Final 4.

Αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες που πήρε μαζί του ο προπονητής στην Τήνο και πρόκειται για τους: Κασιδώνη, Ψαρρό, Σολάκου, Περίκου, Μερντάνι, Γκιόκα, Καραμπεσίνης, Νικόπουλος, Μήλας, Τσορτανίδης, Μπινιάκου, Μπακέλας, Μούτσι, Μεσογίτης.

 

ΠΑΣ Τήνου – Ανδριακός2 6-0

 

Σε αυτό το ματς η Τήνος ήταν ανώτερη και νίκησε δίκαια με 6-0. Το γεγονός ότι τα παιδιά έχασαν, σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την προσπάθεια τους. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό  τους, προσπάθησαν και εάν ήσαν λίγο περισσότερο τυχεροί θα είχαν δεχτεί λιγότερα τέρματα και σίγουρα θα μπορούσαν να σκοράρουν. Στο ματς χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στο γειτονικό νησί και είναι οι: Καλλιβρούσης Λ., Κατσιώτης, Λουσνιάρι, Αγκάσι, Άρρα, Δράκος, Καλλιβρούσης Α., Ζερβός, Μουτσόλι, Φραδέλος, Κρούσης, Τόσκα.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!