Πλώρη για Final 4

Ο Ανδριακός 1 νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Τήνο

Μεγάλης σημασίας νίκη με ανατροπή, πέτυχε η Κ12 του Ανδριακού 1 σε βάρος της Τήνου 1 εκτός έδρας με 3-1 και βάζει πλώρη για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο Final 4. Τα ανδριωτάκια παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ που δέχτηκαν στο 10′, στη συνέχεια κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλαν το ρυθμό τους και κατάφεραν και σημείωσαν μια ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία.

Στο 25′ ο Γιάννης Ψαρρός ισοφάρισε σε 1-1 και το γκολ αυτό ήταν αποτέλεσμα της ανωτερότητας του Ανδριακού, ο οποίος έχασε αρκετές ευκαιρίες. Με αυτό το σκορ έληξε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 40′ ο Άλεξ Μήλας έκανε το 2-1 βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Ανδριακό. Μετά το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων, η Τήνος κάτι προσπάθησε να κάνει, όμως οι φιλοξενούμενοι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 57′ με τον Πέτρο Σταμάτη, ο οποίος “σφράγισε” τη νίκη της ομάδας μας.

Ο Ανδριακός 1 στα δύο παιχνίδια που του απομένουν, θα αντιμετωπίσει στο Μπατσί την Τήνο και εκτός έδρας τη Μύκονο. Για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου χρειάζεται ή τέσσερις βαθμούς ή του αρκεί νίκη σε βάρος της Μυκόνου. Πάντως η ομάδα κρατάει την τύχη στα χέρια της και έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την πρόκριση για το Final 4.

Με τον Ανδριακό 1 αγωνίστηκαν οι Ντανούσι, Κρούσης, Χάντα, Μπινιάκου, Κασιδώνης, Περίκου, Τσορτανίδης, Ψαρρός, Μήλας, Σταμάτης, Κοπελάκης, Ζερβός, Λιόκαρης, Μούτσι, Τσιώπος, Δράκος, Κοκκινάκης.

Στο άλλο παιχνίδι ο Ανδριακός 2 γνώρισε την ήττα από την Τήνο 2 με σκορ 2-0. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Με τον Ανδριακό 2 αγωνίστηκαν οι: Κατσιώτης, Τούντας, Βρεττός, Δράκος, Πούπλα, Μπινιάκου, Ασούτης, Παντερλής, Μακρίνας, Κιάγιας, Στεφάνου, Λόσταρος, Τσομετσόγλου, Τεντόμας, Τζουάνος, Κούσαλος.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!