Μεγάλη νίκη 2-1 τη Μύκονο

Σε ματς γκραν γκινιόλ που κρίθηκε στο τέλος

 

Το πρώτο γκολ του Ανδριακού

Στην κύρια φωτογραφία το γκολ του Ζαννάκη που έκρινε τον αγώνα

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο Ανδριακός νίκησε στη Χώρα την Α.Ε. Μυκόνου με 2-1, σε ένα ματς για γερά νεύρα που προσέφερε συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο λεπτό, οπότε και διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ανδριακός στην εκπνοή του αγώνα κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Βαγγέλης Ζαννάκης, όμως ο διαιτητής διέταξε επανάληψη γιατί τη στιγμή της εκτέλεσης πατούσε στην περιοχή ποδοσφαιριστής τω γηπεδούχων. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε για δεύτερη φορά την εσχάτη των ποινών, όμως ο τερματοφύλακας της Μυκόνου απέκρουσε, αλλά ο Ζαννάκης πήρε την μπάλα στην επαναφορά και την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ μέσα σε γενική αποθέωση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλαν το ρυθμό τους και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχαν την κυριαρχία. Το τελικό σκορ τους αδικεί, καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν “καθαρίσει” τον αγώνα πολύ νωρίτερα. Στο σκορ προηγήθηκε ο Ανδριακός με ωραίο σουτ στην κίνηση του Ντέιβιντ Κουρέτα, όμως οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι ολιγωρία της άμυνας ισοφάρισαν σε 1-1.

Ο Ανδριακός δεν πτοήθηκε,  έβαλε κάτω την μπάλα, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, ο προπονητής Δήμος Μαγουλάς “φόρτωσε” την αντίπαλη περιοχή με παίκτες μετατρέποντας το σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-4 και η ομάδα κατάφερε και πέτυχε μια πανάξια νίκη, τη δεύτερη στο φετινό Πρωτάθλημα. Επίσης στην τελευταία φάση του αγώνα ο γκολκίπερ της ομάδας, ο Παπουτσής κράτησε τη νίκη με εντυπωσιακή απόκρουση.

Με βάση την εικόνα που έχει δείξει ο Ανδριακός από την αρχή της σεζόν, αδικείται από τη βαθμολογική θέση. Όμως πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!