Πλήρωσε τα λάθη του

Έχασε στην Τήνο με 3-2

Τζάμπα ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Ανδριακού στην Τήνο από τον τοπικό ΠΑΣ με 3-2, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν οι Τηνιακοί διαμόρφωσαν το τελικό σκορ εκμεταλλευόμενοι λάθος της ανδριώτικης άμυνας.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τον Ανδριακό να αδικείται από το αποτέλεσμα, καθώς με βάση την απόδοση του και την εικόνα που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο δεν άξιζε να χάσει. Η ομάδα του Δήμου Μαγουλά “προδόθηκε” από τα λάθη της, καθώς και τα τρία γκολ του ΠΑΣ Τήνου προήλθαν από ολιγωρία της άμυνας και σημειώθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 μέσα σε πέντε λεπτά στο 22′ και στο 27′, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και με καλό ποδόσφαιρο κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Πρώτα ο Βαγγέλης Ζαννάκης μείωσε με πέναλτι στην εκπνοή του ημιχρόνου σε 2-1 και στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ο Ντέιβι Κουρέτα ισοφάρισε με ωραίο εναέριο σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Ανδριακός μετά την ισοφάρισε κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κυριακίδη και Κουρέτα, όμως ισάριθμες φορές έσωσε την εστία του ο γκολκίπερ της Τήνου. Σε όλο αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι απείλησαν μια φορά, όταν σε απευθείας χτύπημα φάουλ η μπάλα βρήκε στη δεξιά συμβολή των δοκών του Ανδριακού.

Σε γενικές γραμμές ο Ανδριακός αδικείται από το αποτέλεσμα και ίσως έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς, το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία.

ΥΓ. Η φωτογραφία είναι από τη φάση που προήλθε το τρίτο γκολ του ΠΑΣ Τήνου.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!