Γκολ και θέαμα στο Μπατσί

Η Κ12 του Ανδριακού 3-3 με τον Α.Ο. Μυκόνου

Μέσα σε εορταστικό και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, η Κ12 του Ανδριακού αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τον Α.Ο Μυκόνου στο Μπατσί, σε αγώνα για το Πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣ Κυκλάδων. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τα παιδιά της Άνδρου προσέφεραν δώρα στους αντιπάλους τους ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στο αγωνιστικό μέρος, το ματς ήταν συναρπαστικό και το σκορ χορταστικό. Οι Μυκονιάτες αιφνιδίασαν τους Ανδριώτες και προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια (μόλις στο 2′) με τον Βαρβούνη. Πριν καλά – καλά συνέλθουν οι γηπεδούχοι από την ψυχρολουσία, δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο 5′ από τον Δημητσάνο.

Ωστόσο το σε βάρος τους σκορ δεν λύγισε τα Ανδριωτάκια του Δήμου Μαγουλά, που στη συνέχεια έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και στο 29′ μείωσαν σε 1-2 με τον Ζερβό, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν δυνατό, αμφότερες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες. Στο 43′ ο Περίκου ισοφάρισε σε 2-2 και δύο λεπτά αργότερα ο Μήλας έκανε το 3-2 για τον Ανδριακό. Όμως οι Μυκονιάτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 49′ με τον Παπαδημητρίου σε 3-3.

Ο Ανδριακός είναι πρώτος στη βαθμολογία με 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες (3 νίκες, 1 ισοπαλία) και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Κ12.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ  (Μαγουλάς): Κασιδώνης, Ψαρρός (52′ Λιόκαρης), Μούτσι (31′ Κρούσης), Ζερβός (40′ Κοπελλάκης), Περίκου, Δράκος (31′ Σταμάτης), Μπινιάκου, Τσορτανίδης, Μήλας.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος): Πάγια (31′ Μπαϊράμι), Γεωργίου (31′ Γκιάτα), Μαλάμης, Νασάι, Δημητσάνος, Ντόμπρα, Βαρβούνης, Ντολακάι (31′ Δάντος), Κουσαθανάς (31′ Παπαδημητρίου).

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!