Ισοπαλία στη Χώρα

Ο Ανδριακός έφερε1-1 με τον Αίαντα Σύρου

 

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ανδριακό και τον Αίαντα Σύρου το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας Άνδρου, για το Πρωτάθλημα της Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο Ανδριακός μετά το αποτέλεσμα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και με βάση την εμφάνισή του έδειξε ότι η ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Το ματς αυτό ήταν το πρώτο που έδωσε η ομάδα στη Χώρα, καθώς μέχρι τώρα αγωνιζόταν στο Μπατσί.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, οι γηπεδούχοι έπιασαν ωραία απόδοση και το τελικό σκορ τους αδικεί, καθώς εάν ήσαν λίγο περισσότερο τυχεροί και αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να είχαν φθάσει στη νίκη.

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Ανδριακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε ευκαιρίες και σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

Οι Συριανοί άνοιξαν το σκορ στο 21΄με τον Βουτσινά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της ανδριώτικης άμυνας. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, πίεσαν και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 45’ με τον Ρ. Αράπι. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Ανδριακός πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθαρά από ατυχία.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Χαλάς): Σβουρένος, Καλαδάμης, Αράπι Α. (30’ Βίλα), Ρέγκλης, Ρούτσι, Λόζα, Σκανδάλης, Περίκου (73΄ Δήμα), Τσέλα (35’ Τουρχάνι), Αράπι Ρ., Μωράκης.

ΑΙΑΣ (Ραμπαβίλας): Τρόκα, Καπέλλας (73’ Τσιτσιούμης)., Δρόσος, Στεφάνου, Ρούσσος, Καλλίγερος Κ., Βουτσινάς, Αρώνης, Καλλιγερος Ι., Μιχάλοβιτς, Σκορδίλης (66’ Βλαχάκης).

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!