Ήττα για τον Ανδριακό στην Τήνο

Έχασε 1-0 από τον Πάγο Σύρου

 

Την ήττα γνώρισε ο Ανδριακός στην Τήνο από τον Πάγο Σύρου με 1-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του γ’ γύρου του Πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας των Κυκλάδων. Οι Ανδριώτες στο κυριακάτικο ματς δεν έπαιξαν καλά, δεν άξιζαν τη νίκη, όμως το ίδιο ισχύει και για τους Συριανούς οι οποίοι πήραν το ματς με αυτογκόλ του Βολίκα στο 77’.

Η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα, όμως στο ποδόσφαιρο δεν απονέμεται πάντα δικαιοσύνη και ο Πάγος σε μια φάση που δεν «μύριζε» γκολ, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ και να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στη μεσαία γραμμή, το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο αντίπαλοι ήταν κακό, πολλές φάσεις δεν έγιναν μπροστά από τις δύο εστίες και σίγουρα η γεύση που άφησε το ματς στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Ανδριακού, είναι πικρή.

Η ομάδα της Σύρου δημιούργησε μια καλή ευκαιρία στο 30’ με τον Περρή, όμως έσωσε τον Ανδριακό ο Παπουτσής με ωραία εκτίναξη στη δεξιά του γωνία. Ουσιαστικά αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση σε όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου, καθώς οι δύο αντίπαλοι έδιναν μάχες στο κέντρο του γηπέδου, χωρίς καμία να καταφέρει να κερδίσει την υπεροχή.

Στο β’ ημίχρονο ο Ανδριακός μπήκε δυνατά και μέσα σε ένα λεπτό δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 50’ ο Β. Ζαννάκης δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 51’ ο Ρούτσι από καλή θέση σούταρε άουτ. Σε άλλη μια περίπτωση οι Ανδριώτες βρέθηκαν κοντά στο γκολ, αλλά η παράλληλη σέντρα του Μήλα πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 77’ σε σέντρα μέσα στην περιοχή και χωρίς να υπάρχει πίεση, ο Βολίκας υπέπεσε σε λάθος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δυστυχώς τα λάθη πληρώνονται.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής, Βολίκας, Ψαριάνος, Τηνιακός, Ν. Κρίτης, Β. Ζαννάκης, Μήλας, E. Ρούτσι (80’ Παπαδόπουλος), Ντ. Κουρέτα, Γ. Ζαννάκης (62’ Σκανδάλης), Κιουράι (90’ Α. Κουρέτα).

ΠΑΓΟΣ ΣΥΡΟΥ (Φωτεινιάς): Συριανός, Μακρυωνίτης, Αργυρός, Σπανός, Μιχαλόπουλος, Συριανός,  Σκορδίλης, Ρούσσος, Περρής, Ευαγγελόπουλος, Χατζηδάκης.

 

Ανθοδέσμη στη μνήμη του Φελουτζή

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι Ανδριακός παρέδωσε στην αποστολή του Πάγου μια ανθοδέσμη στη μνήμη του αρχηγού της ομάδας της Σύρου, Κώστα Φελουτζή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 13 Φεβρουαρίου.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!