Ποδοσφαιρική πανδαισία στο Μπατσί

Τα δύο τμήματα της Κ12 έπαιξαν επίσημο παιχνίδι με φιλικό χαρακτήρα

 

Ένα όμορφο απόγευμα πέρασαν τα παιδιά της Κ12, καθώς τα δύο τμήματα, Ανδριακός 1 και 2, αναμετρήθηκαν σε επίσημο παιχνίδι για το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων στο Μπατσί. Τα παιδιά από Γαύριο, Κόρθι, Μπατσί και Χώρα που συγκροτούν την ακαδημία της Κ12, ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο και παράλληλα προσέφεραν γκολ και θέαμα.

Αντιπαλότητα δεν υπάρχει, καθώς όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η Κ12 είναι μία ομάδα και το κυριότερο απ’ όλα είναι ότι τα παιδιά εκτός από συμπαίκτες είναι και φίλοι! Το αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει, καθώς το ματς διεξήχθη για τυπικούς λόγους και ο Ανδριακός 1 βρίσκεται πολύ κοντά στη συμμετοχή του στο Final 4.

Στη βαθμολογία είναι πρώτος και του αρκεί μια ισοπαλία ή ήττα με ένα γκολ διαφορά το ερχόμενο Σάββατο στη Μύκονο με αντίπαλο τον τοπικό Α.Ο., προκειμένου να διατηρήσει την πρωτιά στον όμιλο και να προκριθεί απευθείας στο Final 4, το οποίο ενδέχεται να οριστεί στο νησί μας. Βέβαια ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Σε περίπτωση που ο μοι γένοιτο, χάσει την πρώτη θέση, θα τερματίσει σίγουρα δεύτερος και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες των Κυκλάδων μέσω μπαράζ.

Στο παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας Δήμος Μαγουλάς, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και από τα δύο τμήματα, ενώ σκόρερ αναδείχθηκαν οι Μήλας, Καραμπεσίνης, Λιόκαρης, Μερντάνι και Μιτάτ.

Με τον Ανδριακό 1 έπαιξαν οι: Μερντάνι, Νικόπουλος, Σολάκου, Μούτσι, Καραμπεσίνης, Μεσογίτης, Κασιδώνης, Μήλας, Ψαρρός, Λιόκαρης, Μπακέλας,Τσορτανίδης, Γκιόκα, Περίκου, Κάγιο.

Στον Ανδριακό 2 συμμετείχαν οι: Μιτάτ, Τόσκα, Αγκάσι, οι αδερφοί Καλλιβρούση, Κοπελάκης, Κοκκινάκης, Άρα, Λουσνιάρι, Τζοάνος, Δράκος, Φραδέλος, Μαλταμπές, Σταμάτης, Κατσιώτης, Ζερβός, Κρούσης.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!