Aποστολή στη Σύρο

Η Κ16 και το Κ12 Ανδριακός 2 έπαιξαν στην Ερμούπολη

 

Δύο ποδοσφαιρικά τμήματα του Ανδριακού, το Κ16 και το Κ12 το περασμένο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου μετέβησαν στη Σύρο όπου έδωσαν τρεις αγώνες. Ο απολογισμός ήταν δύο ήττες και μια ισοπαλία. Η Κ16 ηττήθηκε από το Νέο Α.Ο. Σύρου με 2-1, ενώ το Ανδριακός 2 της Κ12 έπαιξε με τα δύο τμήματα της Ελλάς Σύρου, χάνοντας 2-0 στο πρώτο και φέρνοντας ισοπαλία 0-0 στο δεύτερο.

Η κοινή αποστολή μικρών και μεγαλύτερων παιδιών ήταν μια ωραία εμπειρία για όλου μας και πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, όλοι όσοι συμμετείχαμε στο ταξίδι περάσαμε ωραία και ευχαριστηθήκαμε το θέαμα που μας προσέφεραν οι ομάδες μας.

 

Νέος Α.Ο. Σύρου – Ανδριακός 2-1

 

Ανδριακός προηγήθηκε 1-0 στο 9’ με πέναλτι του Σκανδάλη, όμως στη συνέχεια αιφνιδιάστηκε και με δύο αμυντικά λάθη έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να φθάσουν στην ανατροπή. Ο Ψαρρός στο 12’ ισοφάρισε με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος ολιγωρία της άμυνας του Ανδριακού, ενώ στο 18’ ο Ογκνιάνοφ βρήκε κενό χώρο και με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΝΕΟΣ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ (Ξενικάκης): Καπέλλας K, Ξανθάκης, Τάνταλος (63’ Γεράκης), Αρβανίτης (41’ Ξενικάκης), Μαραγκός, Καπέλλας E, Συκουτρής (63’ Μαραγκός), Ψαρρός, Ογκνιάνοφ, Αρακάς, Γεράκης.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Χαλάς): Σβουρένος (55’ Μουστάκας), Καλαδάμης, Βίλα, Ρούτσι, Τουρχάνι, Δήμα, Σκανδάλης, Μπρεσάνι, Τσέλα, Αράπι, Πασαλάρι (60’Κολυδάς).

 

Ελλάς Σύρου 2 – Ανδριακός  2-0

Ο Ανδριακός 2 της Κ12 πάλεψε το ματς με την Ελλάς Σύρου 2, έκανε μερικές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με σκορ 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ρούσσος και Πετρουτσάτος. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εάν ήσαν λίγο περισσότερο τυχερά θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει την ήττα.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 2 (Ντόγος): Ρούσσος, Πετρουτσάτος, Δαλέζιος, Θωμόπουλος, Γρηγοράκος, Ρούσσος Γ, Λούπας, Ρούσσος Σ, Ζαράνης,Κιμπεζης, Θεοδώρου, Σκοπελίτης.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Ιορντάν, Δράκος, Λουσνιάρι, Άρρα, Αγκάτσι, Φραδέλος, Κοπελάκης, Μουτσόλι

Ζερβός.

 

Ελλάς Σύρου 1 – Ανδριακός  0-0

 

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ο Ανδριακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Ελλάς Σύρου 1. Τα παιδιά ήταν κουρασμένα, αλλαγή υπήρχε μόνο μία, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να φθάσουν στη νίκη. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και το σημαντικό είναι ότι ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και απέκτησαν ωραίες ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

 

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 1 (Δαφνάς): Ρουσσουνέλος, Μαυρόγκαλος, Δοκιμάκης, Σίδερης, Ρούσσος, Παπαμάρκος, Βαμβακούσης, Ζεράρ, Μπουντούρης, Σκορδίλης, Αρβανίτης.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Ιορντάν, Δράκος, Λουσνιάρι, Άρρα, Αγκάτσι, Φραδέλος, Κοπελάκης, Μουτσόλι

Ζερβός.

Το Δ.Σ. του Ανδριακού Ο.Φ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον έφορο της Ελλάς Σύρου Βαγγέλη Λεονταρίτη για την άψογη φιλοξενία και τη βοήθεια που προσέφερε στην αποστολή του Ανδριακού.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!