Επιστροφή με νίκη

Ο Ανδριακός κέρδισε στη Χώρα 2-1 την Α.Ε. Μυκόνου

Με νίκη συνοδεύτηκε η επιστροφή του Ανδριακού στη φυσική του έδρα μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς το απόγευμα της Κυριακής επικράτησε στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας της Α.Ε. Μυκόνου με 2-1. Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα, καθώς προερχόταν από άτυχα αποτελέσματα και συνετέλεσε τα μέγιστα στο να αποκτήσει ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με αρκετές φάσεις μπροστά στις εστίες των δύο τερματοφυλάκων και σίγουρα ο κόσμος ευχαριστήθηκε το θέαμα. Ο Ανδριακός που παρατάχθηκε με 4-3-3, στο α’ ημίχρονο είχε τον έλεγχο του αγώνα, κυκλοφόρησε την μπάλα, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί στο 20’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Μήλα. Το χτύπημα ήταν εκπληκτικό, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μυκονιάτη τερματοφύλακα, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δημιούργησαν άλλη μια καλή φάση στο 36’, όπου ο Τζίμι Κιουράι έχασε τριπλή ευκαιρία, καθώς ισάριθμες φορές έσωσαν οι αμυντικοί της Μυκόνου και ο γκολκίπερ Μακρής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με απευθείας εκτελέσεις φάουλ του Ρουστέμι (3’ και 44’), όμως «καθάρισε» ο Γιώργος Παπουτσής σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση, όπως και στο 22’ σε κεφαλιά του Κανιούρα.

           

Κλείστηκε στο β΄ημίχρονο

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ανδριακός προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» το ματς, όμως ο τραυματισμός του Βαγγέλη Ζαννάκη στο 65’, συνετέλεσε ώστε η ομάδας να προσπαθήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα. Ο αρχηγός έπαιξε με αυταπάρνηση και ζήτησε από τον προπονητή Δήμο Μαγουλά να συνεχίσει και τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι, ενώ στα τελευταία λεπτά έπαιξε κεντρικός αμυντικός λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Η ομάδα με την τακτική των αντεπιθέσεων κατάφερε στο 75’ να διπλασιάσει τα τέρματα της με ωραία ατομική προσπάθεια του Ντέιβιντ Κουρέτα και εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής. Δύο λεπτά αργότερα η Μύκονος μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Μπουτσάι. Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς έγινε γκραν γκινιόλ… Η Μύκονος πίεζε για την ισοφάριση, όμως ο Ανδριακός άντεξε και με τις κατάλληλες αλλαγές του προπονητή, μπλόκαρε τον αντίπαλο και πήρε πανάξια μια παλληκαρήσια νίκη.

          

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής, Γαρύφαλλος (53’ Παπαδόπουλος), Ψαριανός, Κουρέτα Α. (65’ Χαλάς), Κρίτης, Ζαννάκης Β. , Μήλας, Τσάμης, Κουρέτα Ντ., Κιουράι (83’ Ζαννάκης Γ.), Ρούτσι (55’ Παλαμάρης).

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Πούλος): Μακρής (87’ Τόλιας), Ασράμ, Ντάτσι (58’ Ρουστέμι Δ.), Κατσικαλάκης, Κουτρούτσος, Σέφερι, Μπροζάνι (38’ Σταματάκης), Ρουστέμι Α., Μπουτσάι, Κανιούρας (58’ Κελαϊδής), Τσόπελας (87’ Παπαδημητρίου).

 

Ευχαριστίες από το Δ.Σ. του Ανδριακού

Ύστερα από τέσσερα χρόνια ο Ανδριακός επέστρεψε στη φυσική του έδρα, στο Δημοτικό Στάδιο της Χώρας. Για να διεξαχθεί το παιχνίδι σε ένα γήπεδο που βρισκόταν σε αχρηστία τα τελευταία χρόνια, συνέβαλαν το Δ.Σ. του συλλόγου, ο προπονητής, και κυρίως ο Κύριος Δημήτρης Χαζάπης, ο οποίος υπερέβαλε εαυτόν και έφτιαξε τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου την παραμονή του αγώνα.

Επίσης το Δ.Σ. του Ανδριακού Ο.Φ. θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που έδωσε το «παρών στο γήπεδο» το απόγευμα της Κυριακής και δημιούργησε μια ζεστή ατμόσφαιρα μέσα στο άγριο ξεροβόρι.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!