Μια ανάσα από το Final 4

Ο Ανδριακός 1 κέρδισε 4-3 τον Α.Ο. Μυκόνου στο ντέρμπι του ομίλου

 

Μεγάλη και σημαντική νίκη ύστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μπατσί ο Ανδριακός 1 σε βάρος του Α.Ο. Μυκόνου, με σκορ 4-3. Η επιτυχία αυτή έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη του Πρωταθλήματος η ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από το Final 4. Ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της, όμως μαθηματικά προκρίνεται ως δεύτερη στο Final 6, απ’ όπου μπορεί να διεκδικήσει το τέταρτο εισιτήριο του Final 4.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικά για γερά νεύρα, καθώς η εξέλιξη του υπήρξε συγκλονιστική. Εναλλαγές στο σκορ, πάθος, ένταση, δύναμη και από τις δύο ομάδες ήταν τα χαρακτηριστικά του, που χαρακτηρίζεται ακόμα πιο συναρπαστικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίζονταν παιδάκια ηλικίας 10 και 11 ετών.

Ο Ανδριακός άνοιξε το σκορ στο 10’ με πλασέ του Αρσέν Γκιόκα ύστερα από ασίστ του Σπύρου Νικόπουλου και έδειξε ότι είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Όμως απανωτά αμυντικά λάθη, συνετέλεσαν ώστε οι Μυκονιάτες να πετύχουν δύο γκολ μέσα σε ισάριθμα λεπτά (13’, 15’) με τον Κ. Βαρβάνη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην εκπνοή του αγώνα με τον Μάριο Μερντάνι.

Στο 36’ με ωραία ενέργεια του Αλέανδρου Μήλα ο Ανδριακός πέρασε μπροστά στο σκορ με 3-2, όμως ολιγωρία της άμυνας στο 40’, έδωσε την ευκαιρία στη Μύκονο να ισοφαρίσει, πάλι με τον Κ. Βαρβάνη που πέτυχε χατ τρικ. Ο Ανδριακός με τις κατάλληλες κινήσεις που έκανε ο προπονητής Δήμος Μαγουλάς, κατάφερε επτά λεπτά πριν από τη λήξη να κάνει το 4-3 με τον Φαμπιάν Μούτσι. Από εκείνο το σημείο και πέρα έσπασαν… καρδιές από την αγωνία και τελικά τα Ανδριωτάκια κατάφεραν και πήραν τη σπουδαία νίκη, προσφέροντας χαρά σε όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα.

Με τον Ανδριακό 1 αγωνίστηκαν οι: Κασιδώνης, Σολάκου, Μπακέλας, Περίκου, Μερντάνι, Γκιόκα, Νικόπουλος, Καραμπεσίνης, Μήλας, Μούτσι, Ψαρρός, Κάγιο, Λιόκαρης, Τσορτανίδης.

Με τον Α.Ο. Μυκόνου έπαιξαν οι: Κοτσίμπας, Ντάτσι, Συδάκης, Σενάριος, Αμοιρίδης, Βαρβάνης Κ. , Δημητσάνος, Βαρβάνης Π. , Κοσαθάνας Ε. , Κυπραίος, Κουσαθάνας Μ. , Ψυχογιός, Μαρζής, Δάντος, Κοντιζάς.

 

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ 2 – Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 3-6

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ο Ανδριακός 2 γνώρισε την ήττα από τους Μυκονιάτες με 6-3. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Π. Βαρβάνη. Όμως ο Ανδριακός 2 αντέδρασε, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και πέρασε μπροστά στο σκορ 3-1 μέσα σε 13 λεπτά με γκολ των Ντανιέλ Αγκάτσι (5’), Μιτάτ Μουτσόλι (12’) και Γιάννη Ζερβού (17’). Στη συνέχεια όμως ολιγώρησε, υπέπεσε σε λάθη στον αμυντικό τομέα, με αποτέλεσμα ο Α.Ο. Μυκόνου να ισοφαρίσει 3-3 μέσα σε ένα λεπτό με δύο γκολ του Κ. Βαρβάνη.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, όμως δεν κατάφεραν να πιάσουν την καλή απόδοση του α’ ημιχρόνου, οι Μυκονιάτες ήταν καλύτεροι και πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Κ. Βαρβάνη, Μ. Κουσαθάνα και Μάρζη.

Με τον Ανδριακό αγωνίστηκαν οι: Λ. Καλλιβρούσης, Δράκος, Λουσνιάρι, Άρα, Σταμάτης, Α. Καλλιβρούσης, Ζερβός, Κοπελάκης, Ιορντάν, Κρούσης, Κατσιώτης, Σέμπι, Φραδέλος, Τζοάνος, Μουκόλι.

Με την Μύκονο έπαιξαν οι: Κοτσίμπας, Ντάτσι, Συδάκης, Σενάριος, Αμοιρίδης, Βαρβάνης Κ. , Δημητσάνος, Βαρβάνης Π. , Κοσαθάνας Ε. , Κυπραίος, Κουσαθάνας Μ. , Ψυχογιός, Μαρζής, Δάντος, Κοντιζάς.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!