Αποστολή στη Σύρο Κ12 Ανδριακός 1

Νίκη και ήττα το διήμερο

 

Μια σαρωτική νίκη με 6-0 και μια ήττα με 3-2 ήταν ο απολογισμός της Κ12 του Ανδριακού -1 στη Σύρο, το σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου στους αγώνες με την τοπική ΕΛΛΑΣ Σύρου. Πραγματοποιήθηκε μια ωραία αποστολή και τα παιδιά συνδύασαν ποδόσφαιρο και εκδρομή, καθώς υπήρξε διανυκτέρευση στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και ευχαριστήθηκαν τόσο το παιχνίδι όσο και το ταξίδι γενικότερα. Ήταν η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που η ομάδα έπαιξε μακριά από την Άνδρο, όλοι οι παίκτες είχαν εξαιρετική συμπεριφορά και πραγματικά πέρασαν υπέροχα.

 

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 1 – ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ  0-6

 

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Ανδριακός 1 έδωσε το πρώτο παιχνίδι του διημέρου και θριάμβευσε με 6-0. Οι Ανδριώτες ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και πέτυχαν μια μεγάλη όσο και δίκαιη νίκη. Για την ομάδα μας σκόραραν οι Μήλας (9’), Ζεράρ (20’ αυτ.), Νικόπουλος (25’, 36’ με απευθείας χτύπημα κόρνερ), Μπινιάκου (50’ πεν., 57’).

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Μεσογίτης, Κασιδώνης, Μπακέλας, Σολάκου, Μερντάνι, Καραμπεσίνης (31’ Μπινιάκου), Νικόπουλος, Λιόκαρης (11’ Τσορτανίδης), Μήλας.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 2 – ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ 3-2

 

Το πρωί της Κυριακής τα Ανδριωτάκια έδωσαν και δεύτερο παιχνίδι, με το άλλο τμήμα της Ελλάς Σύρου. Η ομάδα δεν απέδωσε το ποδόσφαιρο που μπορεί, ωστόσο το πάλεψε το ματς όμως έχασε καθαρά από δικά της λάθη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 21’, δεχόμενη γκολ στο 17΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Γ. Ρούσσου και με κοντινό πλασέ του Σ. Ρούσου (21’). Αμέσως αντέδρασε και ο Μήλας με ωραία ενέργεια μείωσε σε 2-1. Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Ανδριακός ισοφάρισε 2-2 με κοντινό σουτ του Μπινιάκου. Όμως τρία σερί αμυντικά λάθη στο 34΄ συνετέλεσαν, ώστε να δεχθεί η ομάδα και τρίτο τέρμα με αυτογκόλ με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Κασιδώνης, Λιόκαρης (42’Τσορτανίδης), Μπακέλας, Σολάκου, Μερντάνι, Καραμπεσίνης, Νικόπουλος, Μπινιάκου, Μήλας.

Ευχαριστούμε την GOLDEN STAR FERRIES

 

Για ακόμα μια φορά το Δ.Σ. του Ανδριακού Ο.Φ. επιθυμεί να ευχαριστήσει την GOLDEN STAR FERRIES για τα δωρεάν εισιτήρια που παρείχε στην ομάδα για τι διαδρομές από την Άνδρο στην Τήνο και επιστροφή.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!