Δεν τα κατάφερε ο Ανδριακός στη Σύρο

Έχασε 3-0 από τον Αίαντα

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε ο Ανδριακός στη Σύρο από τον Αίαντα σε ματς που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης. Οι Ανδριώτες παρά το γεγονός ότι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 15’ είχαν την υπεροχή, δεν κατάφεραν να την αξιοποιήσουν χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Αντριάνο Κουρέτα και Ντέιβι Κουρέτα. Στο 16’ οι Συριανοί άνοιξαν το σκορ με τον Ταμάμη, ο οποίος αξιοποίησε σέντρα του Ξαγοράρη από τα δεξιά. Στο 25’ ο Μουλίδης έκανε το 2-0 ύστερα από λάθος της ανδριώτικης άμυνας και ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 40’ εκμεταλλευόμενος εκ νέου αμυντικό λάθος.

Στο β’ ημίχρονο ο Ανδριακός βελτιώθηκε, έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, κράτησε την μπάλα, ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα σχετικά καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και η επικράτηση τους κρίνεται απόλυτα δίκαιη.

Ο Ανδριακός όπως παρατάχθηκε πριν το αγώνα με τον Αίαντα
  • Στο 60’ τραυματίστηκε ο Ρεντιόν Ρέθι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει καθώς υπέστη διάστρεμμα στο δεξιό αστράγαλο.

 

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ (Πελέκης): Ρουμελιώτης (Νικητίδης 79΄), Σαμανίδης (Ρούσσος 70΄), Ρούσσος, Καραμολέγκος (Καπέλλας 70΄), Συριανός, Ταμάμης, Λούσας, Σαγκινέτος, Μουλίδης, Ραμπαβίλας (Μπαλόπιτας 46΄), Ξαγοράρης (Μακρυωνίτης 79΄).

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής, Γαρύφαλλος (Βολικας 79΄), Ψαριανός, Τσάμης, Κουρέτα Α., Ζαννάκης, Ρέθι (Κυριακίδης 60΄), Τηνιακός (Σπύρο 79΄), Ρούτσι, Μήλας, Κουρέτα Ν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ 

Άψογη η φιλοξενία του Αίαντα Σύρου

Το Δ.Σ. του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Ο.Φ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του Αίαντα Σύρου Γιώργο Φώσκολο, για την άψογη φιλοξενία της ανδρικής μας ομάδας στο παιχνίδι της Τετάρτης, καθώς και για τη διευκόλυνση στη μετακίνηση μας από το λιμάνι στο γήπεδο.

Επίσης ευχαριστούμε τους κ.κ. Γιάννη Αργυρό και Νίκο Λουκή για τη μεταφορά του τραυματία ποδοσφαιριστή μας Ρέντιον Ρέθι από το γήπεδο στο πλοίο. Ο Ρέντιον στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο 60’ του αγώνα στο δεξί πόδι και ήταν αδύνατον να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και συντελούν τα μέγιστα ώστε να υπάρχει ευγενής άμιλλα μεταξύ των ομάδων του νομού μας.

 

Πολύτιμη η στήριξη της GOLDEN STAR FERRIES

 Το Δ.Σ. του Ανδριακού ευχαριστεί την ναυτιλιακή εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES για τη δωρεάν χορήγηση των εισιτηρίων της ομάδας μας από την Άνδρο στην Τήνο.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!