ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Κ12- ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 διεξήχθησαν στη Μύκονο οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ12 «AVANCE CAR RENTAL»: Μύκονος 1 –Ανδριακός 2 και Μύκονος 2 –Ανδριακός 1 .

               

Με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια, αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες, η ομάδα της Κ12 Ανδριακός 2 πέτυχε μεγάλη νίκη επί του ΑΟ Μυκόνου 1 στη Μύκονο με σκορ 0-1, στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σωτήρης Καραμπεσίνης.

                                                                                                 

Ο αέρας και κυρίως ο χρόνος δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Κ12 Ανδριακός 1 να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τον αγώνα με την ομάδα του ΑΟ Μυκόνου 2 και ηττήθηκε με σκορ 4-2 στο δεύτερο χρονικά αγώνα της ημέρας. Τα γκολ του Ανδριακού πέτυχαν οι Σπύρος Νικόπουλος και Αλέξανδρος Μήλας.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους καθώς και στους Δημοσθένη Μαγουλά και Νίκο Κρίτη, που ακούραστα προσφέρουν πολλά στην ομάδα και το έργο τους φαίνεται στο γήπεδο.

Για μια ακόμη φορά οι γονείς στήριξαν την αποστολή και στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας και στην προσπάθεια που γίνεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή αποστολή αποτελούνταν από 53 άτομα . Σας ευχαριστούμε και σας υπενθυμίζουμε ότι ο Ανδριακός χρειάζεται ενεργούς τους γονείς κοντά του.

Συνεχίζουμε δυναμικά και με πολύ μεράκι.

                                                         

 

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!