ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές μέχρι το 95ο λεπτό η ομάδα μας πήρε την δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Πάγου με σκορ 2-3 . Η ψυχρολουσία του 23ου λεπτού δεν μας πτόησε και στο 31′  ο Ντέιβι Κουρέτα με ένα δυνατό σουτ από την γραμμή της περιοχής ισοφάρισε σε 1-1, αντίθετα από την ροή του αγώνα στο 41′ οι Συριανοί ξαναπήραν το προβάδισμα σε μια ολιγωρία της Άμυνας μας αλλά με ψυχραιμία στο 43 ο Ντέιβι Κουρέτα πάλι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2 στο ημίχρονο.

              

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και παρόλο τις δύο αναγκάστηκες αλλαγές βρήκε το θάρρος να βγει μπροστά και με ένα συρτό διαγώνιο σουτ στο 59ο λεπτό ο Ερμηρ Ρουτσι έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 2-3 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. Όλη η ομάδα διακρίθηκε και αξίζουν συγχαρητήρια!!!! Περαστικά σε όλους τους τραυματίες μας και γρήγορα να ξαναμπούν στις προπονήσεις.

Ανδριακός (Βελιώτης) : Παπουτσής, Χαλάς, Γαρυφάλλος (42′ Γλυνός ) Τσάμης, Κουρέτα Α(52΄ Σπύρος) , Ζαννάκης Ε, Κουρέτα Ν, Ζαννάκης Γ (72΄ Στεφανίδης  ), Κοράι,  Ρούτσι.

Αναπληρωματικοί: Χαζάπης, Ψωμάς, Ζίου,

Πάγος Σύρου: Πάγος (Ζαχαρίου): Αναστάσιου , Αρακάς , Βουτσίνος , Tudof, Καλιακάτσος, Πιστικάλης  Σκορδίλης, Κουκουλογιαννας ,  Φελούτσης, Ρούσσος Κ. Ευαγγελόπουλος

Αναπληρωματικοι: Κόκκαλης, Ρουσσουνέλος, Γρυπάρης, Καμπάνης, Κενίνι, Πανής,

 

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!