ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ – ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ 0-3 PICS & VID

 

                                       

Ανδριακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων από την Άνω Σύρο με 0-3. Η ομάδα της Σύρου πιο έτοιμη και πιο έμπειρη  μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 3΄ είχε δοκάρι, ενώ εκμεταλλευμένη την ταχύτητα της στα άκρα δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα κυρίως από το δέξι  άκρο στη άμυνα του Ανδριακού. Στη συνέχεια ο Ανδριακός κατάφερε να ισορροπήσει από το 20′ και μετά   χάνοντας δυο καλές ευκαιρείς με σουτ των Ζαννάκη και Κούρετα. Το 0-1 σημειώθηκε από μια ανύποπτη φάση  στο 35΄ όταν όταν από πλάγιο άουτ δημιουργήθηκε σύγχυση στην άμυνα του Ανδριακού και οι Συριανοί προηγήθηκαν ανέλπιστα  με τον  Σαγκινέτο με κοντινό πλασέ

 

                                                     

Στο Δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι , η αλλαγή του Ζαννάκη με τον Γαρύφαλλο έδωσε φρεσκάδα στη ομάδα και ο Ανδριακός έγινε κυρίαρχος στο κέντρο. Η πίεση ανάγκασε την Άνω Σύρο να παίζει παθητικά με αποτέλεσμα να χαθούν 2 μεγάλές ευκαιρίες η μια στο 55′ με κοντινή κεφαλιά του Κρίτη και η άλλη στο 60‘ με σουτ στο δοκάρι   του Ρέθι . Αντίθετα στη ροή του αγώνα η Ανώ Σύρος ύστερα από λάθος απομάκρυνση με κεφαλιά της άμυνας του Ανδριακού στο 65΄ με σουτ στη μεγάλη περιοχή πάλι με τον  Σαγκινέτο  έκανε το 0-2.   Ο Ανδριακός στη συνέχεια με τις αλλαγές του Χαζάπη αντί του Ρεθι στο 66′  και του Ζίου αντί του   Χαλά  72΄πιεσε ψηλά προσπάθησε για το γκολ αλλά τα σουτ που επιχειρήθηκαν  ήταν άστοχα. Οι συριανοί εκμεταλλευμένοι τα κενά στην άμυνα του Ανδριακού στο τέλος του αγώνα έκαναν το 0-3 με τον  Ψυλλάκη. 

Η Διοίκηση του Ανδριακού ευχαριστεί Θερμά τους Φίλαθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα μας με κόσμιο τρόπο.

Ανδριακός (Μαγουλάς): Παπουτσής, Χαλάς (72′ Ζίου), Ψαριανός, Γλυνός, Κρίτης, Κουρέτα Α., Ρέθι (66΄Χαζάπης Ν.), Κουρέτα Ν., Ζαννάκης (46′ Γαρύφαλλος), Κοράι,  Ρούτσι.

ΑΟ Άνω Σύρου:  Καϊλας, Χαλαβαζης (46′ Φραγκουδάκης), Τρόκα, Μιχαλοβιτς, Αργυρός, Περιστερακης, Σαγκινετος, Ξαγοραρης, Φωτεινιάς (63′ Ψυλλάκης), Μπαιλας (70′ Ηλιάδης), Σαγκινετος .Ν (80′ Παππουδής)

 

 

Μας άρεσαν: Το πάθος της ομάδας μας και οι παίχτες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

 

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!