Δευτεραθλητής Κυκλάδων

Τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του Ανδριακού Ο.Φ. σημείωσε η Κ12, που αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια Κυκλάδων. Τα παιδιά μας έκαναν όλους υπερήφανους για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Final 4 της ΕΠΣ Κυκλάδων που διεξήχθη στη Σύρο την Παρασκευή και το Σάββατο 26 και 27 Απριλίου.

Ο Ανδριακός στον ημιτελικό με δύο γκολ του Άλεξ Μήλα νίκησε 2-0 την Κύθνο και προκρίθηκε στον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Νάξου με 4-1, με σκόρερ τον Νεκτάριο Τσορτανίδη. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, καθώς η ομάδας μας δημιούργησε επτά ευκαιρίες και πέτυχε μόλις ένα γκολ, ενώ οι αντίπαλοι μας ήσαν πολύ περισσότερο εύστοχοι και τυχεροί, καθώς αξιοποίησαν τις τέσσερις από τις πέντε τελικές φάσεις που έκαναν.

Το σημαντικό είναι ότι ο Ανδριακός φέτος έκανε ένα βήμα παραπάνω, καθώς στο Final 4 του 2023 κατετάγη τέταρτος. Αυτή η επιτυχία αποδεικνύει τη σε βάθος δουλειά που πραγματοποιείται από τους προπονητές Δήμο Μαγουλά και Ντίνο Παπαχρήστο και στην άψογη συνεργασία που έχουν με τους εφόρους των τμημάτων Νίκο Ψαρρό και Αντώνη Κρούση, καθώς βέβαια και με τον πρόεδρο του συλλόγου μας Σταύρο Βελιώτη που βρίσκεται δίπλα σε όλα τα τμήματα του Ανδριακού.

Ένα μεγάλο μπράβο από όλο το Δ.Σ. στους πρωταγωνιστές εντός του αγωνιστικού χώρου που είναι τα ανδριωτάκια που μας χάρισαν αυτές τις μοναδικές στιγμές. Τόμπι Ντανούσι, Γιάννη Ψαρρό, Μπεριάλντο Μπινιάκου, Έλιο Χάντα, Σταμάτη Κασιδώνη, Ντιονίς Περίκου, Λεωνίδα
Δράκο, Άλεξ Μήλα, Νεκτάριο Τσορτανίδη, Γιάννη Ζερβό, Πέτρο Σταμάτη, Ηλία Λιόκαρη, Γιάννη Κρούση, Φάμπιο Μούτσι, Μάριο Τσιώπο και Γιάννη Κοπελάκη ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!