Στο Final 4 η Κ12

Νίκησε εκτός της Μύκονο 2-1 και τερμάτισε πρώτη

 

Πανηγυρική πρόκριση στο Final 4 πέτυχε η Κ12 του Ανδριακού για δεύτερη διαδοχική χρονιά, καθώς νίκησε στο γήπεδο του Κόρφου τον Α.Ο. Μυκόνου 2-1 και τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, έναντι 17 των γηπεδούχων.

Ο Ανδριακός παρά το γεγονός ότι του αρκούσε μια ισοπαλία για να καταλάβει την πρώτη θέση και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Final 4, έπαιξε για τη νίκη και κατάφερε να την κατακτήσει αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τα Ανδριωτάκια του Δήμου Μαγουλά από την αρχή της αναμέτρησης μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν σχετικά νωρίς, με γκολ του Μπεριάλντο Μπινιάκου στο 8’. Στη συνέχεια με πολύ καλή τακτική και παίζοντας ψυχωμένα και με αυταπάρνηση, κατάφεραν να περιορίσουν τους Μυκονιάτες σε παθητικό ρόλο.

Στο 17’ ο Άλεξ Μήλας πέτυχε και δεύτερο γκολ για τον Ανδριακό, ο οποίος κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν μα σπασμωδικές κινήσεις να μπουν ξανά στο παιχνίδι, κάτι που τελικά κατάφεραν στην εκπνοή του ημιχρόνου όταν και μείωσαν σε 1-2 στο 30’ με τον Κουτσαθάνα.

Στην επανάληψη η Μύκονος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως έπεσε πάνω στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι με σωστή τακτική κατάφεραν να την κρατήσουν μακριά από την εστία τους. Παράλληλα έβγαιναν με απειλητικές διαθέσεις στην αντεπίθεση και λίγο έλλειψε να πετύχουν και τρίτο γκολ με τον Τσορτανίδη.

Ο Ανδριακός τώρα έχει μπροστά του το Final 4, όπου θα συμμετάσχουν ακόμα η Ελλάς Σύρου, η Κύθνος και ο ΠΑΣ Νάξου.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην GOLDEN STAR FERRIES

 

Το Δ.Σ. του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Ο.Φ. επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την ανδριώτικη ναυτιλιακή εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES των Γιώργου και Δημήτρη Στεφάνου για τη συμπαράσταση της σε όλη τη διάρκεια της περιόδου με τη χορηγία δωρεάν εισιτηρίων σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Επίσης ευχαριστεί και τον εμπορικό διευθυντή Αντώνη Δανιόλο για την διεκπεραίωση όλων των αιτημάτων του συλλόγου

Χωρίς τη χορηγία της GOLDEN STAR FERRIES θα ήταν πολύ δύσκολη η παρουσία των ομάδων μας στους αγώνες.

 

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!