Νίκη στο γήπεδο ήττα στα χαρτιά…

Πρωτάθλημα ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Κ14 Κανονιέρηδες Σύρου – Ανδριακός 1-3 !!!
Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας χτες το βράδυ στο γήπεδο της Ερμούπολης !!! Όμως η διοίκηση της ομάδας των κανονιέρηδων δεν γνωρίζει το Ευ Αγωνίζεσθαι ή την ηλικία των παιδιών και προτίμησε να πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0, γιατί δυστυχώς μια απροσεξία μας στην διάρκεια της δυνατής βροχής στο λιμάνι του Γαυρίου πριν μπούμε στο καράβι, είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν τα δελτία στην Άνδρο. Παρά το γεγονός ότι καταφέραμε να στείλουμε τα δελτία με mail και να τα εκτυπώσουμε, αφού μας βοήθησε προς τιμήν του ο πρόεδρος της ΕΠΣ, η διοίκηση των Κανονιέρηδων έκρινε πως θα κινηθεί βάση του κανονισμού. Δηλαδή επειδή δεν υπήρχαν στο γήπεδο τα φυσικά δελτία, είχε το δικαίωμα να υποβάλει ένσταση. Και το έκανε. Αν είναι δυνατόν σε Πρωτάθλημα που αγωνίζονται παιδιά ηλικίας 12 και 13 ετών.
Αυτές οι συμπεριφορές δυστυχώς μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω και δεν βοηθάμε το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο που με τόση δυσκολία υφίσταται και δίνει χαρά στα παιδιά μας
Η διοίκηση του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Ο.Φ. αποδοκιμάζει όλες αυτές τις ενέργειες και ασχολείται μόνο με ότι γίνετε μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.
Για όλους εμάς η ομάδα μας χτες ήταν η μεγάλη νικήτρια και δίνουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας και στον προπονητή μας Ντίνο Παπαχρήστο.
Ο Ανδριακός ήταν, είναι και θα είναι κόσμημα για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, θα προάγει τον αθλητισμό και το Ευ Αγωνίζεσθαι.
Ευχαριστούμε τους διαιτητές και φυσικά την διοίκηση της ΕΠΣ που προσπάθησαν να αλλάξουν την τεράστια αδικία που διαδραματίστηκε χτες το βράδυ. Ολοκληρώνοντας θέτουμε ένα φιλολογικό ερώτημα προς τους παράγοντες της αντίπαλης ομάδας: Έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους; Τέτοια “παιδαγωγικά” μαθήματα δίνουν στους παίκτες τους; Νίκη πάση θυσία;
Το μόνο σχόλιο που μας επιτρέπει η αθλητική μας παιδεία να κάνουμε είναι το εξής: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!