Σάρωσε στη Μύκονο

Ο Ανδριακός 4-1 τους Μυκονιάτες

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών, ο Ανδριακός συνέτριψε στο γήπεδο του Κόρφου την Α.Ε. Μυκόνου Β’ 4-1 με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ από τα… αποδυτήρια (μόλις στο 2′) εκμεταλλευόμενοι λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, όμως στη συνέχεια δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί. Ο Ανδριακός δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, έβαλε την μπάλα κάτω, επέβαλε το ρυθμό του και στο 10′ ισοφάρισε με άπιαστη κεφαλιά του Κουρέτα. Μετά το γκολ της ισοφάρισης η ομάδα του Δήμου Μαγουλά απέκτησε ψυχολογία, έκανε ευκαιρίες, περιόρισε σε παθητικό ρόλο τη Μύκονο και κατάφερε στο 40′ να περάσει μπροστά 2-1 με γκολ του Τσορτανίδη.

Στο β’ ημίχρονο ο Ανδριακός μπήκε δυνατά και πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Σκανδάλη, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-1. Στη συνέχεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας γύρισε το σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-3-1, θέλοντας να “γεμίσει” τη μεσαία γραμμή και ουσιαστικά να διαφυλάξει τα κεκτημένα. Ωστόσο πέτυχε και τέταρτο με τον Κουρέτα (δεύτερο προσωπικό του), ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Σε γενικές γραμμές οι Ανδριώτες έδειξαν ψυχή, τσαγανό και με την απόδοση τους άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Το Δ.Σ. του Ανδριακού Ο.Φ. θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην GOLDEN STAR FERRIES που για ακόμα μια φορά χορήγησε δωρεάν τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής της ομάδας.

 

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!