Άτυχος ο Ανδριακός έχασε 3-2 από τον Αίαντα

Το τελικό σκορ αδικεί τους γηπεδούχους

Άτυχος στάθηκε ο Ανδριακός στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Κυκλάδων, καθώς ηττήθηκε στη Χώρα της Άνδρου από τον Αίαντα Σύρου με 3-2. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με εναλλαγές στο σκορ και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8′ με πέναλτι του Ξαγοράρη, το οποίο παραχώρησε ο Ρούτσι. Το γκολ αυτό παρά το γεγονός ότι αιφνιδίασε τον Ανδριακό, δεν τον έριξε ψυχολογικά και η ομάδα του Δήμου Μαγουλά αντέδρασε άμεσα ισοφαρίζοντας τρία λεπτά αργότερα με σουτ του Μήλα έξω από την περιοχή. Στη συνέχεια αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες, όμως δεν άλλαξε το σκορ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Συριανοί κέρδισαν αυστηρό πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μουλίδης στο 51′ βάζοντας την ομάδα του μπροστά με 2-1. Ο Ανδριακός αντέδρασε, πίεσε, απείλησε τους φιλοξενούμενους και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 63′ με πέναλτι του Τσορτανίδη. Στο 77′ ο Κολμάκος εκμεταλλεύτηκε λάθος της ανδριώτικης άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, έγιναν απειλητικοί, όμως ο Αίαντας κατάφερε και πήρε μια νίκη που μάλλον δεν άξιζε, καθώς με βάση την εικόνα του αγώνα η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα

 

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής, Χαλάς, Τσορτανίδης, Ρούτσι, Κρίτης, Ζαννάκης Β. , Σκανδάλης, Ρέθι, Κουλούρης, Μήλας, Κουρέτα.
ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ (Πελέκης): Νικητίδης, Μιχάλοβιτς (75′ Σαλμάς), Νομικός, Σαμάνδης, Κολμάκος, Μάιπας, Βλαχάκης (45′ Χαϊντίνι), Καλλίγυρος (62′ Ψαρρός), Καμπάνης (75′ Ραμπαβίλας), Ξαγοράρης, Μουλίδης.

 

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!