Πρεμιέρα με ήττα η Κ14

Έχασε στη Μύκονο 2-0

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Κ14 ο Ανδριακός, καθώς ηττήθηκε στο γήπεδο Κόρφου από την Α.Ο Μυκόνου με 2-0. Χωρίς οι γηπεδούχοι να είναι καλύτεροι επικράτησαν εκμεταλλευόμενοι τον υπέρ τους αέρα στο β’ ημίχρονο, οπότε και σκόραραν δύο φορές κερδίζοντας το παιχνίδι. Με βάση την εικόνα των ομάδων η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα, όμως οι Μυκονιάτες στάθηκαν τυχεροί σε δύο φάσεις και σκόραραν ισάριθμες φορές.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ανδριακός μπήκε μουδιασμένος και παραχώρησε πέναλτι μόλις στο 5′. Ωστόσο ο Θοδωρής Μεσογίτης κατάφερε και απέκρουσε διατηρώντας το μηδέν στην εστία του. Στη συνέχεια η ομάδα ανέβασε ρυθμό και ισορρόπησε το παιχνίδι, το οποίο παίχτηκε κυρίως στο κέντρο. Αμφότερες οι ομάδες πρόσεξαν τις άμυνες τους, όμως ο Ανδριακός δεν εκμεταλλεύτηκε τον άνεμο που ήταν με το μέρος του στο α’ ημίχρονο.

Πάντως η εικόνα που έδειξε ο Ανδριακός κρίνεται θετική και μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Α.Ο. Μυκόνου: Μπάτσι, Απάτσι, Πολιτόγλου, Παπακωνσταντίνου, Λέρας, Μιτράι, Κωλέττης, Χότσα, Ντόκο, Πρέκας, Βαρβούνης.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ: Μεσογίτης, Σολάκου, Κάγιο, Ψαρρός, Μουστάκας, Μούτσι, Βίλα, Πασαλάρι, Μπαλάσκας, Γκιόκα, Καραμπεσίνης. Αγωνίστηκαν και οι Εσάι, Ρούτσι, Γιαννακόπουλος και Μπακέλας.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!