Ποδοσφαιρική γιορτή στο Μπατσί

Ανδριακός και ΠΑΣ Τήνου χάρισαν πλούσιο θέαμα

 

Ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό πρωινό πέρασαν τα παιδιά της Κ10 του Ανδριακού στο Μπατσί, όπου τέθηκαν αντιμέτωπα με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Τήνου σε φιλικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες υπό την καθοδήγηση των προπονητών Λευτέρη Βελαλόπουλου και Δήμου Μαγουλά απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο και οι μικροί παίκτες χάρηκαν ιδιαίτερα.

Στην Κ10 (παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών) δεν υπάρχει Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και επειδή τα σχολεία είναι κλειστά λόγω των βουλευτικών εκλογών, οι δύο κόουτς σκέφτηκαν ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για να παίξουν οι δύο ομάδες και να ευχαριστηθούν τα παιδιά.

Στο παιχνίδι συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και πραγματικά ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο αντιπάλων. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι διδάχθηκαν την ευγενή άμιλλα σε ποδοσφαιρικό αγώνα και πήραν μια γεύση για το πώς θα είναι οι συνθήκες σε επίσημα παιχνίδια.

Το σκορ είχε πολλές διακυμάνσεις και τελικά το ματς έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 6-5. Νικητές και ηττημένοι έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο και έδωσαν ραντεβού του χρόνου σε επίσημες πλέον αναμετρήσεις.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!