Δεν φοβήθηκε την Α.Ε. Μυκόνου

Ηττήθηκε 3-0 από μια καλύτερη ομάδα και αποκλείστηκε από το Κύπελλο

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ανδριακός με αντίπαλο την Α.Ε. Μυκόνου, ομάδα Γ’ κατηγορίας, για τη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων, από την οποία γνώρισε την ήττα με 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Παρά το γεγονός ότι οι δύο αντίπαλοι έχουν διαφορά δύο κατηγορίες, στον αγωνιστικό χώρο δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Ο Ανδριακός έπαιξε έξυπνα, κόντραρε στα ίσα τους Μυκονιάτες και έχασε δίκαια από μια καλύτερη ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι την περασμένη αγωνιστική, η Μύκονος διεκδικούσε την άνοδο στη Super League 2.

Ο προπονητής του ΑΟΦ, Δήμος Μαγουλάς, παρέταξε τους παίκτες του με 4-2-3-1 απέναντι στο 4-3-3 της Μυκόνου. Ο Ανδριακός έπαιξε χωρίς κόμπλεξ απέναντι σε μια ομάδα που έχει στον πάγκο της για προπονητή, τον Βαγγέλη Βλάχο, έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της δεκαετίας του ’80 με θητεία σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Οι Ανδριώτες δεν φοβήθηκαν τους Μυκονιάτες, πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις, έβαλαν την μπάλα κάτω, προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και σε καμία περίπτωση δεν κλείστηκαν στην άμυνα.

Η Μύκονος ως ανώτερη ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχες δύο δοκάρια με τον Τσόπελα (5’, 20’) και δύο καλές ευκαιρίες με τον Τσόπελα (8’) και Γιαννόπουλο (14’), όμως έσωσε τον Ανδριακό ο Παπουτσής.  Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Αχείμαστου στο 25’, σε μια ουσιαστικά ανύποπτη φάση. Ο Ανδριακός μετά το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να ισοφαρίσει και λίγο έλλειψε να τα καταφέρει, αλλά ο Ρούτσι δεν ήταν ψύχραιμος στο 35’ και πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 41’ οι Μυκονιάτες διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν ο Γιαννόπουλος εκμεταλλεύτηκε συρτή παράλληλη σέντρα του Τσόπελα και απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.

Στο β’ ημίχρονο ο Ανδριακός το πάλεψε το ματς, είχε κατοχή, προσπάθησε να απειλήσει, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα επικίνδυνες καταστάσεις στα μυκονιάτικα καρέ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 60’ με συρτό γωνιακό σουτ του Οικονομικού έξω από την περιοχή. Ακόμα και μετά το 3-0 οι Ανδριώτες δεν πτοήθηκαν, έπαιξαν το ποδόσφαιρο που ξέρουν με την μπάλα κάτω, προσπάθησαν και στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Ανδριακού για τη φετινή σεζόν, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής (87’ Κρίτης), Παπαδόπουλος, Ψαριανός, Α. Κουρέτα (46’ Δ. Χαλάς), Τηνιακός (80’ Βολίκας), Β. Ζαννάκης, Μήλας, Ρούτσι, Ντ. Κουρέτα, Κιουράι, Παλαμάρης (68’ Γ. Ζαννάκης).

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Βλάχος): Παλιούρας, Ασράμ, Κέμπε, Στυλιανόπουλος, Μπαϊρακταράζ (80’ Μ. Κατσικαλλάκης), Αχείμαστος, Σπόλιαριτς, Οικονομικός, Γιαννόπουλος, Τσόπελας (80’ Ρουστέμι), Ι. Κατσικαλλάκης (60’ Μπουτσάι).

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!