Μεγάλη νίκη ο Ανδριακός

Επικράτησε στη Χώρα 3-1 του ΠΑΣ Τήνου

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Ανδριακός στο τελευταίο ματς του Πρωταθλήματος νίκησε τον ΠΑΣ Τήνου στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας με 3-1 και κατέλαβε την τιμητική 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

                                                                     

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Ντέιβι Κουρέτα που πέτυχε χατ τρικ, ενώ κανείς από τους παίκτες των γηπεδούχων δεν υστέρησε, καθώς όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και οδήγησαν την ομάδα σε μια μεγάλη νίκη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο.

Ο Ανδριακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το διάστημα του αγώνα και πλην δύο περιπτώσεων δεν απειλήθηκε από τους Τηνιακούς. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε τις διαθέσεις του, καθώς περιόρισε σε παθητικό ρόλο την αντίπαλο του.

Στο πρώτο μέρος οι Κουρέτα, Β. Ζαννάκης και Ε. Ρούτσι είχαν καλές στιγμές, όμως στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΣ Τήνου δημιούργησε μια ευκαιρία σε σουτ του Πλυτά από πλάγια δεξιά, που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπουτσής ο οποίος εκτινάχθηκε στο παραθυράκι της εστίας του.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Ανδριακός άνοιξε το σκορ, όταν από σέντρα του Παπαδόπουλου ο Κουρέτα με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πριν καλά – καλά συνέλθουν οι Τηνιακοί, ο Κουρέτα ξαναχτύπησε στο 53’ εκμεταλλευόμενος σέντρα του Ψαριανού και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 65’ ο Γ. Ζαννάκης έβγαλε κάθετη πάσα στον Κουρέτα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Τήνου.

                                                     

 

Ο Ανδριακός μετά το 3-0 έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 84’ μείωσαν σε 3-1 με τον Πλυτά, ο οποίος σε αδράνεια της αμυντικής γραμμής σκόραρε. Η ομάδα της Άνδρου στο φετινό Πρωτάθλημα σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο από την 3η θέση, καθώς σε ορισμένα παιχνίδια δεν κατάφερε να φθάσει στη νίκη καθαρά από ατυχία.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής (81’ Γ. Κρίτης), Παπαδόπουλος (62’ Χαλάς), Ψαριανός, Τηνιακός (81’ Λόζα), Α. Κουρέτα, Γ. Ζαννάκης, Ρούτσι (46’ Ν. Κρίτης), Μήλας, Ν. Κουρέτα, Κιουράι, Παλαμάρης (62’ Γ. Ζαννάκης).

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Μάλλιος): Χισάκ, Γιαννόπουλος, Καρδαμίτσης (16’ Λούβαρης), Βελαλόπουλος, Κελαδίτης, Μουσάι, Κάτσα, Πλυτάς, Παγανέλης (60’ Κομεσσάριος), Δαπορίζης (78’ Γιαμνόπουλος), Βιδάλης (74’ Σουράμης).

 

 

 

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!