Εντυπωσιακός ο Ανδριακός

Έφερε 1-1 με τον Άγιαξ Σύρου στην Τήνο

 

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Ανδριακός στην Τήνο με τον Άγιαξ Σύρου, σε αγώνα για το γ’ γύρο του Πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Ο Ανδριακός μετά το χθεσινό αποτέλεσμα κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όσοι αναρωτιέστε γιατί το παιχνίδι διεξήχθη στην Τήνο, αυτό συνέβη γιατί το Πρωτάθλημα έχει φέτος τρεις γύρους και τα ματς του τρίτου γίνονται σε ουδέτερα γήπεδα.

Ο Ανδριακός παρατάχθηκε με 4-2-31 κόντρα στο 4-3-3 των Συριανών, πίεσε σχετικά ψηλά, αλλά ταυτόχρονα έδωσε χώρο, με στόχο να εκμεταλλευόταν την ταχύτητα των Κιουράι, Ρούτσι και Κουρέτα. Και πράγματι το πλάνο αυτό του προπονητή Δήμου Μαγουλά απέδωσε έως ένα βαθμό, καθώς η ομάδα στο α’ ημίχρονο δημιούργησε τέσσερα τέτ α  τετ, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, τόσο λόγω αστοχίας όσο και εξ αιτίας των επεμβάσεων του Συριανού γκολκίπερ.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι στο 24’ και κόντρα στη ροή του αγώνα, σε μια αδράνεια της άμυνας του Ανδριακού, άνοιξαν το σκορ με τον Μπάιλα με μακρινό σουτ από το ύψος της περιοχής. Το γεγονός ότι οι Ανδριώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν τους πτόησε, καθώς κατάφεραν στη συνέχεια και επέβαλαν το ρυθμό τους όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν μέχρι τη λήξη του α’ μέρους του αγώνα.

Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο τέμπο, με τον Άγιαξ να προσπαθεί να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και τον Ανδριακό να τα δίνει όλα για την ισοφάριση έχοντας ψηλά τις γραμμές και μη επιτρέποντας στους αντιπάλους να απειλήσουν. Στο 71’ ο Β. Ζαννάκης έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έστρωσε στον Κουρέτα, αυτός στον Κιουράι που σέντραρε την κατάλληλη στιγμή και ο επερχόμενος Β. Ζαννάκης με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Δήμου Μαγουλά είχε ως στόχο ένα δεύτερο τέρμα, όμως ο Άγιαξ άσκησε μεγάλη πίεση, γύρισε σε 4-2-4, αλλά οι Ανδριώτες κατάφεραν και άντεξαν κατακτώντας την ισοπαλία, από μια ομάδα η οποία είναι μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ  (Μαγουλάς): Παπουτσής, Παπδόπουλος, Ψαριανός, Τηνιακός (70’ Κουρέτα Α.), Κρίτης, Ζαννάκης, Ρούτσι (70’ Βόλικας), Μήλας, Κουρέτα Ντ., Ζαννάκης Γ. (54’ Παλαμάρης), Κιοράι (88’ Χαλάϊ).

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ (Πελέκης): Ρουμελιώτης, Σαμανίδης (68’ Ραφιός), Ρούσσος, Συριανός, Καραμολέγκος (57’ Σαγκινέτος Ν.), Ταμάμης, Μπάιλας, Αρώνης, Ξαγοράρης, Μουλίδης, Σαγκινέτος Β.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!