Πλήρωσε τα λάθη του

Έχασε στη Σύρο από τον Πάγο με 3-2

 

Την ήττα γνώρισε ο Ανδριακός στη Σύρο από τον Πάγο το βράδυ του Σαββάτου με σκορ 3-2, σε ένα ματς που έβγαλε τα… μάτια του μόνος και ουσιαστικά έχασε ένα δικό του παιχνίδι. Τα λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, καθώς και το γεγονός ότι κατά διαστήματα η ομάδα δεν είχε καθαρό μυαλό, συνετέλεσαν ώστε να μην φύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς.

Οι Ανδριώτες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, ουσιαστικά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και με βάση τη συνολική τους εικόνα το αποτέλεσμα τους αδικεί. Όμως πλήρωσαν τα λάθη τους και μάλιστα ακριβά, καθώς προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, όμως τελικά γνώρισαν την ήττα.

Η ομάδα του Δήμου Μαγουλά παρατάχθηκε με επιθετικό σχήμα 4-3-3 και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξε τις διαθέσεις της χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Ψαριανό και Ρούτσι στο 1’ και στο 4’ αντίστοιχα. Στο 11’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του Κιουράι και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες σε κεφαλιά του Ψαριανού (34’) και φάουλ του Ζαννάκη (44’), το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Πάγου.

Ωστόσο μετά το γκολ ο Πάγος ανέβασε την απόδοσή του, πήρε το κέντρο έκανε δύο καλές ευκαιρίες με τους Πελούτζη (14’) και Αργυρό (28’), με τον τερματοφύλακα Γιώργο Κρίτη να σώζει ισάριθμες φορές. Τότε ο Ανδριακός γύρισε σε 4-2-3-1, καταφέρνοντας να τους μπλοκάρει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και να μην απειληθεί.

 

Τραγικά λάθη

 

Στο β’ ημίχρονο ο Ανδριακός παρατάχθηκε με 4-4-2 θέλοντας να επιβάλει να πάρει το κέντρο και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, ενώ ο Πάγος συνέχισε με το 4-3-3 που εφάρμοζε από την αρχή του ματς. Στο 52’ σοβαρά αμυντικά λάθη συνετέλεσαν ώστε ο Αργυρός να βρεθεί μόνος στην περιοχή και με πλασέ να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, έβαλαν την μπάλα κάτω, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και στο 57’ ο Κουρέτα εκμεταλλεύτηκε λάθος του Συριανού γκολκίπερ και με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 για την ομάδα της Άνδρου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλούνταν, ενώ έχασαν και δύο καλές ευκαιρίες με τους Κιουράι (71’) και Κουρέτα (74’). Στο 75’ ο Πάγος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά και ο Μπάιλας με απευθείας εκτέλεση ισοφάρισε σε 2-2. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ανδριακός έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και οι αντιδράσεις του ήταν σπασμωδικές. Με αποτέλεσμα στο 80’ ο Μαραγκός να εκμεταλλευτεί αμυντική αδράνεια μέσα στην περιοχή και με πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 3-2. Ωστόσο ο Ανδριακός στάθηκε και άτυχος, καθώς στο 90’ στην τελευταία φάση του αγώνα, κεφαλιά του Ψαριανού απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Τρόκα αποσοβώντας την ισοφάριση.

Α.Ο ΠΑΓΟΥ (Φωτεινιάς): Συριανός Κ, Μακρυωνίτης, Αργυρός (Μαραγκός 72΄), Τρόκα, Σπανός (Ρούσσος Α 35΄), Σαμιωτάκης, Σκορδίλης, Συριανός Β (Χατζηδάκης 72΄), Φελουτζής (Δεσινιώτης 61΄), Περρής, Ρούσσος Κ (Μπάιλας 61΄)

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Κρίτης, Βολίκας (Παπαδόπουλος 46΄), Ψαριανός, Τηνιακός, Τσάμης (Κουρέτα 77΄), Ζαννάκης, Μήλας, Κρίτης, Κουρέτα, Κιοράι, Ρούτσι

 

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!