Παρθενική νίκη για την Κ16

Επιβλήθηκε του ΠΑΣ Τήνου 1-0

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα των Κυκλάδων πέτυχε η Κ16 του Ανδριακού, καθώς επιβλήθηκε στο Μπατσί του ΠΑΣ Τήνου με 2-1 για την 3η αγωνιστική. Οι Ανδριώτες που στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαν ισάριθμες ήττες, αξιοποίησαν την έδρα τους και έφθασαν σε μια δίκαιη νίκη.

Από την αρχή του αγώνα μπήκαν δυνατά, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο με κάτω την μπάλα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους. Η επιθετική δραστηριότητα της ομάδας καρποφόρησε και άνοιξε το σκορ στο 29’ με τον Ρενάτο Αράπι. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ εξακολούθησαν να αγωνίζονται επιθετικά και στο 36’ έκαναν το 2-0 με τον Περίκου. Τρία λεπτά αργότερα οι Τηνιακοί κέρδισαν πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ρέγκλης και αξιοποίησε ο Βελαλόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στο β’ ημίχρονο αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήθηκαν ευκαιρίες μπροστά στις εστίες και των δύο τερματοφυλάκων, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και το αποτέλεσμα κρίνεται ως δίκαιο, αφού ο Ανδριακός στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κυριάρχησε.

Ο τεχνικός του Ανδριακού Μίλτος Χαλάς χρησιμοποίησε τους: Μουστάκα, Καλαδάμη, Βίλα, Ρέγκλη, Ρούτσι Ι. , Τσέλκα, Σκανδάλη, Κολυδά (Αράπι Α.), Λόζα, Αράπι Ρ. , Περίκου.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!