Ανδριακός – Δεύτερη σερί νίκη επί του Πας Τήνου.

 

 

 Σε ένα παιχνίδι οπού ο Ανδριακός ήταν σαφώς ανώτερος από τον Πας Τήνου , κατάφερε σχετικά εύκολα  να επικρατήσει με 0-1 στη έδρα των Τηνιακών φθάνοντας στη πρώτη του Νίκη στον Α όμιλο του πρωταθλήματος  ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Το μοναδικό γκολ του αγώνα επιτεύχθηκε από το συνήθη ύποπτο Ερμίρ Ρούτσι στο 10΄. Η ομάδα μας μάλιστα στάθηκε ατυχή χάνοντας μεγάλη διπλή  ευκαιρία  με δοκάρι για να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 40΄. Οι Τηνιακοί δεν κατάφεραν να  απειλήσουν ιδιαίτερα την καλά οργανωμένη άμυνα του Ανδριακού , με αποτέλεσμα ο πολύπειρος γκολκίπερ μας Γ Παπούτσης να είναι θεατής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Προς το τέλος του παιχνιδιού από την πλευρά των γηπεδούχων υπήρχε μεγάλη   ένταση με αποτέλεσμα να παίζουν σκληρά και αντιαθλητικά.

Η Διοίκηση του Ανδριακού ευχαριστεί Θερμά την εταιρία Golden Star Ferries για την διευκόλυνση της μετακίνησης της Ανδρικής Ομάδας .

Ανδριακός ( Μαγουλάς): Παπουτσής, Χαλάς (80΄ Χαζάπης ),  Ψαριανός, Κρίτης, Τσάμης, Κουρέτα Α(70΄Ρεθι),  Γλυνός, Qorai, Ζαννάκης, Κουρέτα N(80΄ Ζίου), Ρούτσι,

αναπληρωματικοί: Αζάπης, Χασίμι, Μήλας Γ, Χαχάνι, Χαζάπης.

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος):Γιαννόπουλος Φ, Γιαννόπουλος Κ,  Θεοδώρου(12΄ Βίδος), Αρμακόλας, Κελαδίτης, Βίλσον,  Φώσκολος, Βιδάλης (72΄ Καρδαμίτσης) , Παπαδημόπουλος, Ζαλώνης, Μυλωνάς,  αναπληρωματικοί: Βιδάλης, Δεσύπρης, Ζάρπας,  Γιαννόπουλος Λ, Γιαννιτσης.

Υπερήφανοι Υποστηρικτές

Κάνε "Share" στα Social Media

Γραφτείτε στο Newsletter του Ανδριακού

Γράψου για να μη χάνεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας!